Acuzații incredibile la adresa lui Alain Delon. Fiul său dă totul pe față într-o carte

0

 

Alain-Fabien Delon a scris o carte – „De la race des seigneurs”. În volumul de 252 de pagini, fiul cel mic a starului fracez îi aduce acuzații grave tatălui său.

În cartea respectivă, Alain-Fabien afirmă că tatăl său este „misogin, xenofob, colecționar de arme, violent, gata să-și umilească copiii și numeroasele femei în cel mai feroce mod”, potrivit Infobae.

De asemenea, mezinul lui Alain Delon vorbește și despre relația dificilă din cadrul familiei.

Alain-Fabien o atacă și pe mama sa, Rosalie van Breemen, pe care o acuză că a fugit cu amantul și cel care ulterior i-a devenit soț, abandonându-și familia și lăsându-l pe el și pe tatăl său singuri într-un apartament din Roma.

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, este unul dintre cei mai mari actori francezi. Ascensiunea sa a fost rapidă, fiind la vârsta de 23 de ani comparat cu actori francezi celebri ca Gérard Philipe și Jean Marais, precum și cu actorul american James Dean.De-a lungul carierei, Delon a lucrat cu regizori celebri printre care Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni și Louis Malle.

În plan personal, Alain Delon s-a căsătorit, în anul 1964 cu Nathalie Barthelemy, împreună cu care are un fiu, Anthony. Ulterior, acesta a avut o relație de 15 ani cu actrița…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.