Actrițele Lori Loughlin și Felicity Huffman sunt acuzate de fraudarea examenelor de admitere la facultate

0

Lori Loughlin și Felicity Huffman au fost acuzate de înșelătorie, care a constat în facilitarea copiatului la examene precum SAT sau ACT și mituirea administratorilor facultății și antrenorilor pentru a recruta atleți. Lori și Felicity au fost acuzate de conspirație pentru a comite fraudă.

Potrivit plângerii depuse, copiatul a fost facilitat în unele cazuri de înlocuirea studenților, iar în altele de înmânarea răspunsurilor în timpul examenelor sau corectarea răspunsurilor după ce examenele au fost predate. „În multe instanțe, studenții care au dat examenul nici nu știau că părinții lor au apelat la aceste variante de copiat”, potrivit FBI. „Persoanele incluse în plângere erau trei organizatori, doi administratori ACT/SAT, nouă antrenori de la școli de elită, un supraveghetor și 33 de părinți.”

Potrivit plângerii, Felicity a plătit un doctor cu 15.000$ pentru a da examenul în locul fiicei sale. Soțul ei, William H. Macy, apare de asemenea în declarație, însă fără a-i fi scris numele. Acesta nu a fost acuzat, potrivit documentelor obținute de Buzzfeed.

Actriței Felicity Huffman i-a fost spus că fiica ei va da examenul într-un centru de testare controlat. Organizatorul va aranja apoi ca un supraveghetor special să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.