Actrița australiană Margot Robbie va juca rolul păpuşii Barbie

0

Lungmetrajul va fi supervizat de Mattel Film, noua entitate a gigantului american al jucăriilor, şi va fi coprodus de LuckyChap Entertainment, compania de producţie a lui Margot Robbie, au anunţat într-un comunicat chiar producătorul de jucării Mattel şi studioul Warner Bros., citate de news.sky.com.

„Sunt foarte onorată să primesc acest rol şi să produc un film, care, cred, va avea un impact extrem de pozitiv asupra copiilor şi asupra publicului din întreaga lume”, a declarat, bucurosă, actriţa.

În vârstă de 28 de ani, Margot Robbie a jucat, până acum, în 20 de filme, printre care „Mary Queen of Scots (2018), „Suicide Squad” (2016) sau „I, Tonya” (2017), care i-a adus și o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă, în 2018.

Această decizie vine la 60 de ani după „nașterea ” lui Barbie, o marcă a companiei americane de jucării Mattel, lansată în martie 1959, de către americanca Ruth Handler, în Wisconsin.

„Pe parcursul celor 60 de ani de ani de viaţă, Barbie i-a inspirat pe copii să se imagineze în roluri ambiţioase, cum ar fi cel de prinţesă sau de preşedinte”, a comentat Margot Robbie.

Păpușa, Barbie Millicent Roberts, pe numele său complet, care a revoluționat atunci lumea jucăriilor, avea o garderobă și un stil propriu de viață.

În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.