Actorul Gabriel Fătu s-a mutat la teatru.Colegii i-au cumpărat periuță!

0

Între aducerea pe scena de la Dalles a unor spectacole sonore – fie concerte cu Ștefan Bănică jr și Loredana, fie piese cu mari actori, ca Florin Zamfirescu, Carmen Tănase, Ion Ionuț Ciocia, Magda Catone sau Adriana Trandafir -, punerea în scenă a pieselor și renovarea sălii de teatru, actorul Gabriel Fătu aproape că s-a mutat la birou.

Iar glumele colegilor și ale familiei nu au încetat să apară. Colegii i-au cumpărat periuță și pastă de dinți, iar soția i-a dus la serviciu papuci și o pernă pufoasă, pentru nopțile târzii când nu mai ajunge în propriul pat!

Actorul Gabriel Fătu s-a mutat la teatru. Colegii i-au cumpărat periuță de dinți!

„Ultimele luni au fost de foc la Dalles. Am schimbat complet înfățișarea sălii, pentru a o face atractivă și competitivă în Bucureștiul zilelor noastre, iar lucrările au fost anevoioase, mai ales că aveam și spectacole în această perioadă, a trebuit să se lucreze în reprize, cu deadline-uri și peste program, la fel și eu. Așa că de foarte multe ori m-a prins 2, 3 noaptea în instituție”, ne-a mărturisit actorul.

FOTO: Fătu și-a făcut apariția în pijamale la Dalles, în piesa Căsătorie în 3′, în care joacă alături de Cosmin Vijeu, Calina Epuran și Florin Zamfirescu

„Abia când Georgiana mi-a adus papucii și ceva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.