Actorul Bob Einstein a murit, la 76 de ani, fiind diagnosticat cu cancer

0

Actorul Bob Einstein

„Einstein ne va lipsi pentru totdeauna. RIP (Rest in Peace/Odihnește-te în pace – n.r.) Dragul meu frate, Bob Einstein. Un frate mare, tată și soț. Un bărbat strălucitor de amuzant”, a adăugat el.

De două ori câștigător al premiului Emmy, Einstein era cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Curb Your Enthusiasm” și pentru personajul Super Dave Osborne.

De altfel, pe pagina de Facebook a serialului a fost postat un emoționant mesaj de adio: „Odihneşte-te în pace, Bob. O să ne lipsești enorm!„

A câștigat un premiu Emmy pentru rolul din seria „The Smothers Brothers Hours Comedy” din anii ’60, în care au jucat și frații Tom și Dick Smothers, și un al doilea Emmy în 1976 pentru seria „Van Dyke and Company” a lui Dick Van Dyke, amintește The Guardian.

Einstein a fost programat să facă parte și din cel de-al 10-lea sezon al serialului de comedie „Curb Your Enthusiasm”, realizat de HBO, dar sănătatea sa precară l-a împiedicat să filmeze.

Citește și… Locuitorii Sectorului 2 din București vor plăti în 2019 cea mai mare taxă de salubritate! Noul tarif, în vigoare de la 1 martie

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.