Actorii “Las Fierbinți”, rivali pe scena de stand-up comedy

0

Sunt deja ani buni de când, profitând de popularitatea câștigată cu rolul cârciumarului din „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete a pus în practică un vis mai vechi de-al lui, acela de a-și face trupă de stand-up comedy. Simpatia de care se bucură actorul și colegii cooptați în grupul lui – Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait, adică Giani, Celentano și Dorel din serialul de la PRO TV – s-a tradus, cumva previzibil, în spectacole de succes, cu săli arhipline și în țară, și peste hotare.

În curând, Bobonete & Co. vor avea concurență directă din „Las Fierbinți”, căci alți actori de calibru din serial au hotărât să-și facă trupă de stand-up – culmea, pe același model, de 4! Este vorba despre Gheorghe Ifrim și Leonid Doni, adică primarul Vasile și polițistul Robi, care i-au cooptat în proiect pe actorii Marius Florea Vizante, un „client” mai vechi al genului stand-up comedy, și Radu Gabriel, care a făcut parte din grupul comic Vouă.

Noua trupă de glumeți vrea să facă, pentru a se diferenția de colegii mai vechi în branșă, spectacole care să nu fie interzise copiilor sub 18 ani, cu un limbaj mai puțin colorat și cu mai puține bancuri fără perdea. Careul de ași al lui Ifrim speră să cucerească publicul încă de la primele reprezentații, care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.