A slăbit 90 de kilograme și și-a făcut 27 de operații estetice ca să arate ca Ricky Martin

0

 

Fran Mariano este un tânăr din Argentina care a făcut eforturi disperate pentru a ajunge să semene din punct de vedere fizic cu artistul său preferat, Ricky Martin. Fran Mariano a devenit cunoscut în țara sa în anul 2009, după ce a participat la o emisiune în care era vorba despre slăbit. La acea vreme, Fran Mariano avea 17 ani și susținea sus și tare că își dorește să ajungă să semene cu Ricky Martin pentru că apropiații săi îi spuneau că „aduce cu el”.

Motivat de acest lucru, argentinianul, care cântărească 176 de kilograme, a trecut la dietă și a reușit să dea jos 90 de kilograme. După ce a scăpat de kilogramele în plus, Fran Mariano a trecut la alt nivel, din dorința de a semăna fizic cu Ricky Martin. S-a lăsat pe mâna medicului estetician, suferind 27 de operații estetice din anul 2010 până în prezent.

Printre intervenții estetice pe care Fran Mariano le-a suferit se numără: patru rinoplastii, o liposucție în zona posteriorului. grăsimea din acea zonă i-a fost pusă în zona pomeților.

„Mi-am făcut retușuri și am văzut că asemănarea dintre mine și Ricky Martin e din ce în ce mai mare, așa că am mers mai departe”, a afirmat argentinianul.

„Am peste 27 de operații estetice. Când m-am operat la posterior mă durea tot. 20 de zile am stat cu fața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.