A murit jurnalista Miriam Soare. A fost răpusă de cancer

0

„Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine. Și nu voi ști niciodată . Dar drumul meu a fost până aic . Vă laș în urmă pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni sau dușmani. Fiecare ați fost în viață mea cu un scop.

Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta. Am fost în viață multora dintre voi. Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit.

Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și aș mai fi trăit tot atâtea !”, este mesajul postum apărut pe contul de socializare al jurnalistei Miriam Soare.

A cerut ajutor public ca să nu moară

Anul trecut, Miriam Soare a transmis un mesaj public pentru ministrul Sănătății.

„Sunt Eugenia Soare, cetățean român și vă cer AJUTORUL, DOAMNĂ MINISTRU. Am 54 de ani și statul român, prin legile lui absurde și abuzive, mă condamnă la moarte, când pentru suma de doar nouă mii de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastră cumpără doar pixuri, eu sunt lăsată să mor. ​În septembrie 2015 am fost diagnosticată cu un carcinom triplu negativ la sân, cea mai invazivă și rară celulă malignă. Preventiv, mi-au fost scoși ambii sâni….

…Eu nu am timpul necesar să aștept toate aceste proceduri ABERANTE și ABUZIVE la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.