A murit celebrul bucătar britanic Gary Rhodes

0

Celebrul bucătar britanic Gary Rhodes a decedat marţi, la vârsta de 59 de ani, a anunţat familia acestuia, citată miercuri de Press Association.

Familia celebrului bucătar Gary Rhodes a anunţat într-un comunicat că acesta a decedat marţi seara, având-o alături pe soţia sa, Jennie. ”Familia Rhodes anunţă cu tristeţe moartea iubitului nostru soţ, tată şi frate, Gary Rhodes. Gary a murit aseară, marţi, 26 noiembrie 2019, la vârsta de 59 de ani, având-o alături pe soţia sa, Jennie”.

Gary Rhodes, tată a doi copii, a murit în Dubai, potrivit Metro şi Mirror şi The Independent.

Celebrul bucătar, cunoscut pentru prezenţa sa în emisiuni de succes precum MasterChef şi Hell’s Kitchen, a lucrat până în ultimul moment, notează Mirror.

El a fost prezent marţi în bucătăria sa din hotelul Grosvenor House din Dubai. Jaideep Bhatia, director de relaţii publice în cadrul hotelului, a declarat că Rhodes ”a venit în Dubai în 2007” şi a avut două restaurante – Rhodes 2010 în cadrul Le Royal Meridien Beach Resort & Spa, şi Rhodes W1 de la Grosvenor House. ”A lucrat până în ziua în care a murit. A lucrat până marţi”, a adăugat Bhatia.

Cauza morţii urmează să fie stabilită.

 

Sursa foto: news.sky.com

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.