„A fost un an cu multe provocari”

0

Am vorbit cu Cătălin Măruță despre timp. L-am întrebat care a fost bilanțul anului 2018, care a fost cel mai important lucru pe care l-a învățat despre oameni, de-a lungul anilor, cum s-a schimbat căsnicia lui după 10 ani, dar și ce planuri mai are în carieră. Iată ce ne-a răspuns!

Care este bilanțul anului 2018?

Anul trecut a fost unul de 10. La propriu și la figurat! 10 ani (plus unul, spre final de an) petrecuți în platoul emisiunii „La Măruță”, alături de redacție, colegii de teren, până la profesioniștii din platou sau în regia de emisie, și 10 ani de când eu și Andra am mers împreună la altar. Cumva, s-au aliniat toate. A fost un an cu multe provocări, dar și un apogeu din multe puncte de vedere. Au fost zile când mi-am văzut copiii de abia noaptea, după ce au adormit, au fost zile în care am plecat cu toții departe de oraș și am petrecut împreună. Andra a avut multe proiecte, eu la fel, însă am încercat să-i fiu aproape. Părea imposibil să le facem pe toate… Și totuși, am reușit.

De-a lungul anilor, prin prisma meseriei, ai avut șansa să cunoști foarte multe persoane. Care  este lucrul cel mai important pe care l-ai învățat despre oameni?

Am învățat enorm de multe. Și fiecare astfel de lucru contează într-un anume context, nu le poți ierarhiza. Cred că toți avem un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.