9 personalități care au devenit faimoase datorită Instagram-ului

0

Pe lângă acest lucru, este și un mijloc prin care poți câștiga sume impresionante datorită notorietății pe care o ai. În acest context, diverse branduri te contactează în scopul de a le promova produsele și serviciile.

Însă, chiar și fără acest ajutor, există și personalități, mai bine zis persoane care au ajuns vedete pe Instagram datorită numărului de urmăritori pe care îl au. Fie că sunt modele, make-up artiști, fashion guru sau au propria afacere, aceste persoane au știut cum să profite din plin de puterea pe care o are Instagramul în momentul acesta.

Iată selecția noastră a persoanelor care au ajuns faimoase datorită Instagramului:

 

1. Emily Ratajkowski

Frumusețea pe care o are Emily Ratajkowski a propulsat-o rapid în lumea modei, ajungând un fotomodel de succes. În același timp, ea este și actriță, semnând nenumărate contracte și apărând și în diferite videoclipuri. Cel mai cunoscut videoclip în care a apărut este „Blurred Lines’ al lui Robin Thicke. Urmăritorii o apreciază foarte mult pentru încrederea de sine de care dă dovadă.

2. Kylie Jenner

Pe lângă faptul că face parte din grandioasa familie Kardashian, Kylie Jenner are și propria linie de produse cosmetice. Ea este extrem de cunoscută pe Instagram datorită pozelor destul de îndrăznețe pe care le postează, dar și al stilului de viață extravagant în care trăiește, alături de familia ei. De aproximativ doi ani este și mamă, lucru care a atras și mai mult atenția urmăritorilor săi.

 

3. Chiara Ferragni

Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute vedete pe Instagram. Ea și-a început activitatea în anul 2009, odată cu blogul său personal. Ulterior, blogul a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.