9 documentare pe care nu ar trebui să le ratezi în 2020

0

Documentarele sunt un prilej excelent de a afla povești de viață necunoscute, emoționante, dar și fascinante în același timp. 

De la un documentar care o are drept protagonistă pe cunoscuta cântăreață Taylor Swift până la unul despre activista de mediu Greta Thunberg, cu siguranță vei găsi în lista noastră unul care să îți atragă atenția și pe care să îl vizionezi cu plăcere.

Iată care este lista noastră a documentarelor pe care trebuie să le urmărești în 2020:

1. Greta

Cu siguranță ai auzit până acum despre Greta Thunberg, o activistă de mediu în vârstă de doar 17 ani din Suedia. Cu toate că ea s-a aflat și în jurul unor controverse, s-a remarcat datorită unei implicării sale în lupta împotriva schimbărilor climatice. Acest documentar ne va prezenta parcursul ei și cum a ajuns să înițieze mai multe proteste. 

2. Us Kids

Un alt documentar pe care trebuie să îl vezi în 2020 și care are în centrul său activismul este și Us Kids. Acesta urmărește povestea supraviețuitorilor atacului din februarie 2018 de la liceul Stoneman Douglas din Parkland, Florida. În urma acelui atac, 17 studenți au fost uciși. 

3. Vivos

Documentarul Vivos are ca sursă de inspirație dispariția a 43 de studenți din sudul Mexicului. Acest caz a reușit să creeze mai multe controverse deoarece studenții au fost dați dispăruți cu mai mulți ani în urmă. În cadrul documentarului vor fi prezentate mai multe interviuri cu spraviețuitorii, dar și cu membrii familiilor afectate. În plus, ne va oferi o imagine asupra nedreptății sistemului din Mexic.

4. Taylor Swift: Miss Americana

Dacă ești o fană a lui Taylor Swift, ei bine,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.