8 filme pe care merită să le vezi în iunie la cinema

0

Şi Soarele e o stea (The Sun Is Also a Star)

Începutul verii este cel mai bun moment pentru a viziona un film romantic. Yara Shahidi și Charles Melton formează un cuplu improbabil în acest film care are la bază romanul bestseller cu același nume. Natasha și Daniel se întâlnesc întâmplător pe o stradă aglomerată din New York și se îndrăgostesc rapid unul de celălalt. Însă ceea ce i-a adus față în față îi poate despărți mai repede decât își pot imagina.

Premiera: 7 iunie

X-Men: Dark Phoenix

Fanii X-Men au motive de bucurie în 2019. La 10 ani de la evenimentele din X-Men: Apocalypse, Profesorul Xavier, Mystique, Magneto, Beast, Storm, Cyclops, Quicksilver și ceilalți mutanți trebuie să găsească, împreună, o soluție pentru a o salva pe Jean Grey (Sophie Turner) de la transformarea în Dark Phoenix și a le deveni astfel din prieten, cel mai puternic și mai de temut dușman.

Premiera: 7 iunie

Ma

Sue Ann (Octavia Spencer) este o femeie singuratică ce se împrietenește cu un grup de adolescenți pe care îi invită să organizeze o petrecere chiar la ea acasă. Deși tinerii credeau că au parte de un noroc neșteptat, mai multe evenimente bizare îi determină să se întrebe care sunt de fapt adevăratele intenții ale gazdei lor.

Premiera: 7 iunie

Singuri acasă 2 (The Secret Life of Pets 2)

Continuarea filmului de mare succes lansat în 2016 ne readuce în lumea secretă a animalelor de companie. Max și prietenii lui cu patru picioare trec prin noi peripeții și aventuri, ca de fiecare dată atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Premiera: 14 iunie

Bărbați în Negru Internațional (Men in Black International)

Tessa Thompson și Chris Hemsworth au făcut echipă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.