8 comedii foarte bune pe care, probabil, nu le-ai văzut până acum

0

Cu toții apreciem o comedie bună, făcând parte dintre acele categorii de filme pe care le-am vedea indiferent de împrejurări. Am descoperit 8 comedii cu povești complexe, destul de subapreciate de-a lungul timpului, pe care ți le recomandăm numaidecât:

Throw Momma From The Train (1987)

Larry Donner este autor și profesor, predând studenților care își doresc să-și formeze o carieră în acest sens și să scrie cărți. Viața lui Larry s-a schimbat complet după ce fosta lui soție, Margaret, a publicat una dintre cărțile scrise de el, sub numele ei, și s-a îmbogățit peste noapte. Owen Lift, unul dintre studenții lui Larry, se oferă să o omoare pe Margaret, dacă Larry este de acord să-i omoare mama. Inițial, Larry crede că este o glumă, însă află în scurt timp că Owen chiar i-a omorât fosta soție, iar acum, el este suspectul principal.

A Countess From Hong Kong (1967)

În ultimul film al lui Charlie Chaplin, Marlon Brando îl interpretează pe diplomatul american Ogden Mears, care, alături de prietenul lui Harvey, este invitat într-un club de noapte pentru a petrece cu trei frumoase rusoaice. După ce bea prea mult și petrece seara cu contesa Natascha, în dimineața următoare, în timp ce navigă spre casă, Ogden o găsește pe rusoaică ascunsă în cabina lui, într-o rochie de seară și fără acte de identitate. Contesa îi explică diplomatului că vrea să ajungă în Statele Unite, și deși are rezervări în ceea ce o privește, ajunge să se îndrăgostească de ea. Povestea este complexă și foarte interesantă de urmărit.

Theatre of Blood (1973)

Un criminal în serie caută să omoare toți criticii de teatru din Londra, inspirându-se pentru crimele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.