7 semne că te îndrăgostești de el, deși ți-ai promis că nu o vei face

0

Ți-ai promis că nu te vei îndrăgosti de el, dar iată că acum citești un articol care te-ar putea ajuta să îți dai seama că îl placi mai mult decât credeai.

Nu știi exact cum ai ajuns în acest punct, însă ești conștientă că există în sinea ta acest sentiment de care nu poți scăpa. Ți-ai dori mereu să fii lângă el și să faceți totul împreună și cu siguranță nu te așteptai la așa ceva, nu?

Iată 10 moduri prin care să-ți dai seama că te îndrăgostești cu adevărat de el

1. Îți verifici des telefonul pentru a vedea dacă ți-a dat mesaj

Te aștepți să îți trimită oricând un mesaj, o imagine, un emoji, practic să vorbească cu tine. Îți verifici mereu telefonul să vezi dacă nu ai notificări noi și de fiecare dată când telefonul îți indică că nu te-a căutat nimeni (sau cel puțin nu persoana dorită), te simți puțin dezamăgită. Poate te gândești că a dat mesaj, dar nu ai auzit telefonul, orice ar fi tu te-ai gândit deja la un scenariu și pentru asta stai mereu cu telefonul în mână.

2. Îi verifici toate conturile de social media

Acestui comportament i se potrivește perfect termenul din engleză, stalking. Dacă îți dai seama că nu ți-a scris, sigur pornești o căutare a celor mai noi poze postate de acesta. De obicei începi cu profilul de Facebook, apoi verifici daca a dat like cuiva pe Instagram și apoi te uiți când a fost ultima dată activ pe Facebook Messenger. Sună cunoscut? Ei bine, sigur știi deja care sunt prietenii apropiați, așadar imediat afli care sunt persoanele noi. Practic ești un fel de detectiv, nu-i așa?

3. Ți se pare foarte amuzant

Simțul umorului este cu siguranță important, dar s-ar putea să nu realizezi că probabil râzi la mai multe lucruri decât ar trebui în prezența lui. Poate înainte glumele lui nu erau atât de amuzante, însă se pare că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.