7 secrete de îngrijire pe care le respectă modelele

0

Modelele par să aibă mereu o piele perfectă, acestea învățând de-a lungul timpului numeroase trucuri, fie din familie, fie din propriile încercări. Iată o selecție a secretelor pe care le poți aplica și tu, fără prea mult efort.

1. Încearcă un scrub homemade

Lily Aldrige, modelul cunoscut pentru aparițiile sale în show-ul Victoria’s Secret a declarat că uleiul de cocos poate face minuni pentru piele. „Uleiul de cocos și zahărul fac un extraordinar scrub. În plus, miroase incredibil”.

2. Nu pune mâna pe față

Kendall Jenner a devenit recent imaginea unui produs anti-acneic, iar acest lucru a stârnit o mulțime de comentarii negative, însă ea are un sfat foarte bun pentru a avea grijă de tenul tău. „Am fost întotdeauna foarte atentă să-mi spăl tenul, chiar înainte să încep cariera în modelling. Acest lucru este și mai important acum, deoarece port mereu foarte mult machiaj. Îmi spăl fața de două, trei ori pe zi, cel puțin. Surorile mele, deoarece erau mai mari decât noi, au încercat să prevină orice probleme, așa că ne spuneau: ‘Niciodată să nu vă atingeți fața, spălați-vă mereu și folosiți cremă de ochi’. Ele ne-au spus exact ce trebuie să facem. Așa că de atunci am început să iau în serios îngrijirea tenului.”

3. Nu folosi prea multe produse

Modelul Erin Heatherton a declarat că ar trebui să eviți să folosești prea multe produse. „Folosirea unui număr exagerat de produse poate irita pielea. De câteva ori pe săptămână, când pielea mea nu este extrem de afectată, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să o clătesc cu apă caldă. În plus, mănânc o mulțime de alimente bogate în vitamina A pentru a-mi păstra pielea curată, fără imperfecțiuni”.

4. Nu îndepărta machiajul ochilor cu un servețel demachiant

Modelul și actrița Jaime King a dezvăluit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.