7 obiceiuri mici care pot afecta încrederea în relația voastră

0

Aceste lucruri nu sunt o problemă mare pe moment, însă în timp veți realiza amândoi că vă afectează încrederea pe care o aveți reciproc și, implicit relația.

Încrederea este cea mai importantă într-o relație, deoarece dacă aceasta nu există, nu există, de fapt, nici o bază solidă pentru viitor. Acestea fiind spuse este indicat să știți care sunt lucrurile care pot afecta încrederea, obiceiurile care ridică suspiciuni și devin motive de dispută.

Pentru a putea consolida această încredere atât de importantă este nevoie de o comunicare sinceră, ceea ce înseamnă că amândoi ar trebui să puteți discuta deschis despre orice. Amândoi trebuie să respectați părerile celuilalt și să reacționați pozitiv și calm indiferent de feedback-ul pe care îl obțineți în diferite situații.

Așadar, iată care sunt lucrurile și obiceiurile care vă pot afecta încrederea în relația voastră

1. Minciunile „nevinovate”

Să-ți minți partenerul în privința unor subiecte importante este o greșeală destul de mare, care se va întoarce oricând împotriva ta. Nu vorbim de acele minciuni care te ajută să îi faci surprize plăcute, ci pur și simplu de acele situații în care omiți să îi spui de ieșire cu prietenele tale. Deși probabil nu ai avea nimic de ascuns, faptul că alegi să îl minți arată că fie nu aveți nici acum încredere unul în celălalt, fie între voi există probleme și mai grave și ție îți este teamă de modul în care va reacționa. Indiferent de situația în care vă aflați, încercați amândoi să puneți sinceritatea pe primul loc în relația voastră.

2. Vorbești pe ascuns despre partenerul tău

Să le spui prietenelor tale tot ce face iubitul tău este un obicei greșit. Acest lucru este important mai ales în momentele în care poate voi ați avut un conflict. Cei din jurul tău…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.