7 motive pentru care unii bărbați dau un pas înapoi atunci când se îndrăgostesc

0

Poate fi destul de confuz momentul în care observi că partenerul tău se îndepărtează deși aveți sentimente clare unul pentru celălalt. Iată șapte motive pentru care unii bărbați dau un pas înapoi atunci când se îndrăgostesc:

Se tem că și-ar putea pierde libertatea

Deși este încântat de ideea că ar putea rămâne cu tine pentru totdeauna, se gândește și la oportunitățile pe care nu este încă pregătit să le abandoneze. De obicei, această teamă este în subconștient, însă apare atunci când intervine posibilitatea unei relații serioase, intense. Atunci când un bărbat simte că relația devine „permanentă”, se poate îndepărta, gândindu-se la lucrurile la care va renunța după acest angajament. Atât timp cât nu încerci să-l desprinzi din activitățile care îl încântă, totul va fi în regulă.

Nu vrea să se căsătorească

Dacă îți spune că vrea să se căsătorească, ar trebui să-l crezi. Încercând să convingi un bărbat să te ceară de soție, deși ți-a spus că nu asta urmărește, reprezintă un pas către eșec. Dacă vrei cu adevărat o căsnicie, îți datorezi ție să mergi mai departe în loc să încerci să schimbi credințele unei persoane. Continuarea unei relații cu o persoană care nu vrea să meargă pe același drum cu tine va crea doar suferință.

Aveți obiective și valori incompatibile

De obicei, majoritatea oamenilor sunt dispuși să facă anumite mici compromisuri în relații. Cu toate acestea, dacă dorințele voastre față de viitor nu sunt compatibile, cum ar fi stilul de viață pe care vreți să-l trăiți, fie că este vorba despre căsătorie, copii sau locul de reședință, relația nu va mai dura mult timp. Aceste diferențe care decid viitorul relației voastre sunt, de cele mai multe ori, imposibil de schimbat. Dacă ești conștientă că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.