7 lucruri pe care să ți le spui când treci printr-o perioadă proastă

0

Când ai o perioadă proastă parcă tot universul se dărâmă pe tine. Nu merge nimic, toată existența ta e pictată în nuanțe închise de gri, vezi negru, la propriu, în fața ochilor. Sigur că e util să fii în contact cu nevoile tale, să analizezi ce ți-ai dori să primești la nivel emoțional, ce lecții poți învăța în perioada aceasta dificilă. Pentru a depăși momentul resetează-te mental și repetă-ți constant aceste lucruri.

Ai o perioadă proastă? Nu va fi așa permanent

Din fericire situația întotdeauna se schimbă. Uneori poți grăbi tu schimbările, prin acțiuni punctuale. Alteori este necesar să îi dai timpului… timp. Dacă nu depinde de tine, încearcă să te distragi cu tot felul de activități constructive. Fă sport, întâlnește-te cu prietenii și familia, conectează-te și încarcă-te emoțional de la ei. Simți nevoia să fii singură cu gândurile tale? E bine și așa.

Poți depăși încercările

Ai făcut-o în trecut, o vei face și acum. Ce resurse interioare ai? Ce soluții ai încercat și nu au mers? Ce strategii au funcționat altădată și crezi că ar fi utile în momentul de față? Simți nevoia de o abordare diferită întrucât și tu ești acum altă persoană?

O perioadă proastă e o lecție de viață

Crezi că ai eșuat? Simți situația curentă ca pe un eșec? Scutură-te de aceste gânduri care te autosabotează și încearcă să identifici lecțiile pe care le-ai învățat deja, ori pe care le poți desprinde de aici.

Nu tot ce îți dorești e și benefic

Ori ai grijă ce îți dorești, că se poate întâmpla și apoi să-ți pară rău. Visai la un job anume? Dacă îl obțineai nu mai aveai deloc timp liber. Îți plăcea un bărbat,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.