7 lucruri pe care doar cuplurile cu o conexiune emoțională puternică le fac

0

În ziua de astăzi, este destul de greu să mai ai o legătură puternică cu partenerul tău, mai ales când oamenii au tendința de a se concentra doar pe propria persoană și pe carieră. Însă, atunci când găsești acea persoană, este important să o ai lângă tine cât mai mult și să știi care sunt modurile prin care poți face să dureze relația voastră.

Dacă partenerul tău te ignoră și nu vrea să petreceți atât de mult timp împreună, este clar că relația voastră nu mai are un viitor și că cel mai bine ar fi ca fiecare să se concentreze pe propria persoană. O relație sănătoasă înseamnă una în care ai încredere în partener, amândoi vă doriți ca relația să funcționeze, dar mai ales, aveți și o conexiune puternică.

Așa că, venim în ajutorul tău și îți spunem care sunt cele 7 lucruri pe care cuplurile cu o conexiune puternică le fac:

1. Trebuie să te cunoști foarte bine

Avem tendința ca atunci când intrăm într-o relație, să ne concentrem doar pe partener și să ne neglijăm. Însă, acest lucru nu ar trebui să se întâmple. În momentul în care te cunoști foarte bine, știi și care îți sunt punctele slabe și cele puternice, dar mai ales, ești conștientă de momentele în care ești dispusă la compromisuri sau nu. Așa că, atunci când ești într-o relație, trebuie să te întrebi dacă persoana de lângă tine este potrivită pentru tine, dacă sentimentele tale sunt puternice, dar și poți face orice îți stă în putință pentru a face relația să funcționeze.

2. Să fii vulnerabilă

Vulnerabilitatea este un subiect extrem de dificil și destul de puțin discutat, însă atunci când îți arăți vulnerabilitatea, înseamnă că ești…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.