7 lucruri de care trebuie să ții cont când cumperi o locuință

0

Achiziția unei locuințe este un pas important în viața fiecărei persoane. Ținând cont că unele persoane cumpără o singură locuință în care trăiesc ulterior toată viața, înainte de a efectua tranzacția trebuie să ținem cont de mai multe lucruri. 

Apartament vs. casă 

În general, apartamentele au avantajele de a fi situate în orașe și în preajma mai multor puncte de interes precum creșe, grădinițe, școli, mijloace de transport în comun și magazine. Din punct de vedere al spațiului vei avea restricții, iar încercarea de a găsi un loc de parcare poate fi o adevărată provocare. 

Totuși, acestea nu pot oferi liniștea, confortul și spațiul unei case. Mai mult, cartierele de case sunt mai aerisite și beneficiezi de intimitate. 

Locuință nouă vs. locuință veche

Noile ansambluri rezidențiale oferă apartamente moderne, în locații cheie din fiecare oraș. De multe ori, prețul acestora poate fi chiar mai mic decât al unui apartament situat într-un bloc vechi. Compară prețurile, analizează suprafața interioară și calitatea materialelor folosite la construcție. Pe site-ul de imobiliare Korter.ro poți afla detalii ample despre ansamblurile rezidențiale care au spre vânzare locuințe. Peste 600 de complexe imobiliare sunt listate pe site, alături de informații despre construcție, schițe și suprafețe ale apartamentelor, dar și evoluția prețului pe parcursul anului. 

Verifică împrejurimile și vecinii

Așa cum am specificat și mai sus, este foarte important ca locuința să fie plasată în apropierea unor puncte de interes. Totodată, poți face o scurtă trecere în revistă și a vecinilor. Acest lucru se aplică mai ales la apartamente. Nimeni nu își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.