7 filme pe care să le vizionezi dacă ai nevoie de divertisment

0

Câteodată, vrei să iei o pauză de la filmele complexe, de câteva ore, pe care trebuie să le urmărești cu mare atenție, însă, în același timp, nu îți dorești o acțiune slabă sau roluri interpretate superficial. Așa că, îți propunem zece filme de divertisment amuzante, dar și inteligente, care îți vor face seara sau după-amiaza mai bună:

The Party (1968)

The Party  este un film pe care trebuie neapărat să-l vezi. Suntem introduși în povestea lui Hrundi V. Bakshi (Peter Sellers), un actor indian care este concediat dintr-un film de la Hollywood. O greșeală aparent banală îl aduce pe Hrundi în mijlocul unei petreceri, invitat chiar de regizorul care l-a rugat să părăsească rolul interpretat în film. La petrecere, actorul face cunoștință cu o actriță de origine franceză, Michele Monet (Claudine Longet), iar la un moment dat, petrecerea scapă de sub control, cauzând multe probleme, dar și situații amuzante. The Party are elementele esențiale ale erei în care a fost realizat – culoare, libertate și nebunie.

National Lampoons Animal House (1978)

National Lampoons „Animal House’ este acel film despre fraternități, probabil cel mai bun dintre cele realizate pe acest subiect. Delta Tau Chi este o fraternitate rebelă și șubredă, formată din studenți mediocri, petrecăreți zi și noapte. Obiectivul lor principal este acela de a lupta și a distruge fiecare cod moral și disciplinar din facultate. Rivalii lor sunt studenții din prestigioasa Omega Theta Pi, copiii bogați din clasa superioară. Animal House este arma distrugerii în masă împotriva falsului moralism reprezentat de studenții perfecți din Omega Theta Pi.

Police Story (1985)

Chan Ka-Kui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.