7 filme mai puțin apreciate în care au jucat actori celebri

0

Chiar și Meryl Streep, o actriță premiată și admirată de milioane de fani din întreaga lume pentru filmografia impresionantă, a apărut, la un moment dat în carieră, într-un film care nu i-a pus în evidență talentul înnăscut. Iată 7 filme care au atras critici din partea publicului, dar care au avut în distribuție un actor renumit:

Tom Hanks a interpretat rolul unui investitor de pe Wall Street în The Bonfire of the Vanities (1990)

În filmul realizat după romanul lui Tom Wolfe, Tom Hanks joacă rolul lui Sherman McCoy, un om de afaceri de pe Wall Street implicat într-un scandal monstru după ce el și iubita lui, Melanie Griffith, omoară un adolescent într-un accident și pleacă de la locul crimei. Un jurnalist, Bruce Willis, și liderul unei comunități, John Hancock, descoperă adevărul și lucrează împreună pentru a-l expune pe McCoy. 

Meryl Streep a fost jurnalistă în Lions for Lambs (2007)

În drama politică a lui Robert Redford, Lions for Lambs, filmul urmărește povestea dintre mai mulți soldați aflați în Afghanistan, un profesor universitar, un candidat la președinție și o jurnalistă, rol interpretat de Meryl Streep. Deși publicul a răspuns destul de bine în urma vizionării lui, criticii au considerat că acțiunea nu a fost suficient de bine gândită.

Robert Downey Jr. a fost un jucător de fotbal în Johnny Be Good (1988)

În comedia din anii ’80, Johnny Be Good, Robert Downey Jr. a jucat alături de Anthony Michael Hall și Uma Thurman. Filmul s-a concentrat pe Hall, un atlet care este dorit de cele mai bune universități din țară. Roger Ebert a scris câteva recenzii despre film, într-unul dintre ele fiind: „Scenariul pentru acest film are…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.