7 costume de scenă P E R F E C T E (de Corina Bud)

0

Pentru un artist, momentul în care creezi, colaborezi, visezi pentru THE OUTFIT’ e magic, e o căutare creativă care ne încarcă enorm, o oportunitate de a deveni visare, extratereștri, ființe eterice, orice ne dorim noi pentru publicul nostru.

Visând cu ochii deschiși la un astfel de costum, pun mai jos niște personaje de scenă’ care sunt, fara nicio îndoială, P E R F E C T E.

Bjork – rochia pop-pom (2008)

E o artistă cu o libertate și o poezie interioară rarissime și costumele ei de scenă (și de red carpet) sunt mereu o inspirație pentru creativi, modiști, stiliști, artiști. Femeia asta e fantastică și adună în jurul ei oameni cu viziuni atât de nebunești de frumoase, încât orice ne așază în fața ochilor devine instantaneu visare’.

Rochia pom-pom e una din creațiile de scenă pe care le admir cel mai mult, un scut de mătase strălucitoare și catifea împotriva viitorului. Piesa de cap e creată de artista Soren Bach și a devenit iconică de la prima vedere.

Prince – la Flippers, în 1981

Prince a marcat o întreagă epocă cu muzica, creativitatea lui vizuală și simțul absolut particular al modei. Toate aparițiile sale sunt potrivite pentru analiza în școlile de creativitate ale lumii, dar mie obrăznicia de la Flippers, de la o petrecere privată de acum 37 de ani mi se pare absolut superbă.

Prince a purtat atunci, cu super relaxare, umor și enorm de mult sex appeal bikini foarte rascroiți pe coapse, ciorapi over-knees și o eșarfă country aruncată nonșalant peste un t-shirt ubercool cu buline. Prea feminin look-ul? Deloc! Mi se pare de un sexiness răvășitor!

Pet Shop Boys- turneul Pandemonium, 2009

Britanicii ăștia doi suntem supercool cu viziunea lor conceptuală despre costumele de scenă. Multe din creațiile purtate de ei (toate gândite cu mesaj, cu poezie și cu vibe electro) sunt iconice,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.