7 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești dacă ești pasionată de modă

0

Industria modei s-a mutat fără doar și poate pe Instagram. Ușor de accesat și gestionat, aplicația nu numai că a devenit o adevărată comunitate, ba chiar se poate spune că este un moodboard pentru cei cu spirit creativ. Brandurile au observat și ele această migrație către social media și nu au ezitat să-și facă din profilurile lor adevărate trademarkuri (cazul lui Vêtements- https://www.instagram.com/vetements_official).

7 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești dacă ești pasionată de modă

Pe lângă multitudinea de profiluri profesioniste, care au o întreagă echipă în spate, există o parte mult mai fun a Instagramului, a celor care își pozează simplu ținutele, postează poze de inspirație sau chiar satirizează această industrie. Iată 7 conturi pe care trebuie neapărat să le urmărești:

highsnobiety

Liderul în ceea ce privește știrile din lumea modei, @highsnobiety abordează sfera trendurilor.

@hypebae

În aceeași zonă a tendințelor, de data aceasta exclusiv feminine. De la make-up și modele de unghii, la lansări de colecții și styling-uri neobișnuite, @hypebae le are pe toate.

@diet_prada

Cunoscutul justițiar al Instagramului, @diet_prada, și-a obișnuit cei 934 de mii de fani (supranumiți dieters) cu un conținut profesionist. Faimos pentru modul în care „demască” casele ale căror colecții sunt insipirate sau chiar copiate, @diet_prada este primul care a vorbit despre conflictul ce implica Dolce&Gabanna.

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on Nov 20, 2018 at 7:05pm PST

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on Sep 29, 2018 at 6:57am PDT

@oldceline

Cu un nume destul de reprezentativ, acest profil este „o arhivă și un tribut” pentru Phoebe Philo, directorul creativ Céline până anul acesta. Nostalgia provocată de acest cont este cu atât mai mare cu cât Hedi Slimane, cel ce a preluat conducerea casei,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.