6 semne care ar trebui să îți demonstreze faptul că EL nu e potrivit pentru tine

0

Relațiile pot ascunde unele dintre cele mai mari provocări, mai cu seamă că uneori nu ne putem da seama de faptul că partenerul este potrivit pentru noi datorită sentimentelor extrem de puternice pe care le avem față de el.

Din păcate, acceptăm și relații care sunt toxice deoarece ne este frică de singurărate și avem nevoie în mod constant de validare din partea iubitului. Însă, cu toate acestea, ar trebui să îți dai seama de faptul că este mai bine să fii singură, dar fericită, decât nefericită alături de un partener care nu iubește. 

Dacă te întrebai cum anume îți poți da seama dacă EL este nepotrivit pentru tine, venim în ajutorul tău și îți spunem care sunt cele 7 semne care te vor convinge de acest lucru:

1. Te roagă în mod constant să îi faci treaba

Cu toate că poate părea un gest destul de inocent la început, care nu îți poate crea semne de întrebare, ar trebui să îți dai seama că un partener nu ar trebui să te folosească pentru a-și duce la bun sfârșit anumite îndatoriri, ci mai degrabă să fiți capabili să construiți împreună. Dacă el te roagă destul de frecvent să îl ajuți, însă nu apreciază acest efort din partea ta, este un semn că nu e potrivit pentru tine.

2. Te face să te simți vinovată

De cele mai multe ori, acceptăm critica venită din partea partenerul deoarece credem că ne vrea binele, însă, în unele cazuri, această critică nu aduce nimic bun, ba mai mult, te face să te simți destul de inconfortabil deoare se presupune că un partener ar trebui să te susțină și să fie alături de tine. Important este să nu accepți anumite critici din partea lui care te pot face să te simți că nu ești îndeajuns de bună.

3….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.