6 pași pentru o manichiură perfectă, realizată acasă

0

Urmează sfaturile experților și vei obține o manichiură perfectă, așa cum ți-o dorești, realizată chiar de tine:

Începe cu forma

Pentru a obține o formă potrivită și cel mai bun rezultat, folosește o pilă moale de unghii, pentru a preveni despicarea sau deteriorarea unghiilor naturale. Pilește unghia cu o mișcare fluidă într-un singur sens. Începe din vârful exterior și continuă printr-o mișcare central-laterală. Această metodă va crea un rezultat proporțional și îți va oferi mai mult control asupra formei, de asemenea.

Curăță unghia înainte să o dai cu lac

Pentru ca lacul de unghii să reziste mai mult de trei zile, trebuie să îndepărtezi orice urmă de uleiuri sau reziduuri de ojă pentru a-i oferi o bază curată pe care să se așeze. După ce ai șters unghia cu dizolvant, următorul pas este pilitul. Ai grijă să nu fii prea dură cu această tehnică și să treci peste unghie ca și când ai lustrui-o, pentru a oferi o bază pregătită pentru lacul de unghii.

Pictează ca o profesionistă

În primul rând, aplică întotdeauna un strat de bază înainte să folosești lacul, pentru a preveni pătarea unghiei. Pictează în trei linii, începând cu mijlocul unghiei, apoi în părțile laterale. Alege o ojă cu pensula cât mai plată și lată, iar pentru un finish strălucitor, mai poți aplica un top coat, inclusiv pe vârful unghiei. Această mișcare minimizează ruperea unghiei, iar culoarea rezistă mai mult.

Aplică lacul de unghii la fel de bine și pe cealaltă mână

Știm cât este de greu să te aplici lacul de unghii la mâna stângă, dacă ești dreptace, și invers. Pentru a minimiza greșelile, așază-te la o masă, având coturile relaxate, iar mâinile sprijinite pe suprafață. Pune-ți sub mâini un prosop rulat pentru confort. Această metodă te va ajuta să-ți menții echilibrul în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.