6 obiceiuri nocive care îți afectează tenul

0

Te întrebi de ce. Dar hai să facem o analiză mai amănunțită a celorlalte aspecte din rutina ta zilnică de frumusețe. Îndepărtezi machiajul în fiecare seară înainte de culcare, acorzi suficient timp somnului? Te poate mira, dar toate aceste lucruri influențează în mod direct aspectul tenului tău.

Iată 6 obiceiuri nocive de care trebuie să scapi cât mai repede pentru un ten fără probleme, tânăr și curat.

1. Nu folosești produse pentru protecție solară

Tuturor ne place să fim bronzate, să avem mereu acel glow de vacanță, asta este cert, însă știm cu adevărat care este prețul pe care îl plătim pentru o piele bronzată? Riduri premature, pete apărute la nivelul feței sau chiar cancer de piele. Începi să te gândești de două ori înainte de a ieși din casă fără o cremă cu protecție SPF, nu-i așa? Trebuie să conștientizam că soarele nu este prietenul nostru cel mai bun și așa cum nu uităm să respirăm, la fel nu trebuie să uităm să aplicăm crema cu protecție solară în fiecare zi! Nu doar când mergem la plajă sau la piscină!

2. Nu te demachiezi înainte de culcare

A fost o petrecere pe cinste, te-ai întors în zori acasă, iar singurul lucru pe care vrei să-l faci este să arunci cât mai repede sandalele incomode și să îmbrățișezi patul. Știu! Dar înainte de a face asta gândește-te doar la cum va arată tenul tău când te vei trezi: mici coșuri, iritații, roșeață. Merită toate astea pentru doar două minute pe care trebuia să le aloci demachierii? Așa mă gândeam și eu..

Sfat: ține pe noptieră un pachet de șervețele demachiante, așa nu vei mai avea nicio scuză să sari peste curățarea feței!

3. Nu dormi suficient

Somnul de frumusețe nu e tocmai un mit. Este o realitate și trebuie să respecți cu sfințenie cele 7-8 ore de somn pe noapte. Atunci când nu te odihnești…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.