6 motive care te vor convinge că nu ești într-o relație sănătoasă

0

Tot mai des, ne aflăm în situația în care acceptăm să avem parteneri toxici, care ne fac nefericite. Și totuși, care este motivul din spatele acestei alegeri? Ei bine, se pare că ne dorim să avem parte de afecțiune. Pe lângă asta, ne e teamă și de singurătate. 

Noi toate suntem în căutarea acelui bărbat care să ne respecte, să ne facă fericite, să aibă încredere în noi și care să ne iubească pentru ceea ce suntem. Însă, de-a lungul vieții, avem parte și de experiențe mai puțin fericite și din care trebuie să învățăm. Ceea ce trebuie cu adevărat să înțelegem este că trebuie să spunem „nu.” Să refuzăm să fim în relații care nu au viitor și să începem să ne preocupăm tot mai mult de fericirea noastră. 

Chiar dacă am avea tendința de a-i sugera partenerului să se schimbe, acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Într-o relație, partenerii trebuie să se accepte așa cum sunt. Dacă tot nu ești convinsă de faptul că relația în care ești este una potrivită, iată care sunt motivele care te vor convinge că NU ești într-o relație sănătoasă:

1. Ești mereu nervoasă fără motiv

Este perfect normal ca între parteneri să mai existe momente în care se ceartă, însă este importantă modalitatea prin care reușesc să treacă peste. Însă, dacă ești tot mai des iritată și nu îți mai dorești să rezolvi conflictele dintre voi, este un semn că relația este una toxică. Trebuie să fii sinceră cu tine și să îți dai seama când anume se declanșează acest lucru și când trebuie să pui punct.

2. Îți imaginezi viața fără partener

Într-o relație avem nevoie și de momente pe care să le petrecem departe de partener, însă nu ar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.