6 moduri în care poți obține o piele strălucitoare peste noapte

0

O piele strălucitoare, odihnită, plină de vitalitate este ceea ce ne dorim toate, nu? În mod obișnuit pentru a ajunge la acest aspect al pielii este nevoie de un program de somn potrivit, o rutină de îngrijire, precum și un stil de viață sănătos, adică o alimentație potrivită și sport.

Desigur, este greu să reușești toate aceste lucruri în fiecare zi și, dacă ai nevoie să arăți cât mai bine în cel mai scurt timp, poți încerca și aceste sfaturi.

1. Folosește o mască pentru noapte

Există o mulțime de variante de măști care acționează în timpul nopții. Alege varianta care ți se potrivește în funcție de celălalte nevoi ale tenului. Înainte de aplicare, demachiază corespunzător tenul, curăță-l cu produsul pe care îl folosești de obicei și apoi clătește tenul cu apă rece. Apoi, când pielea nu mai prezintă urme de apă, aplică masca.

Las-o să acționeze peste noapte și dimineața folosește un gel de curățare delicat.

2. Fă-ți un scrub cu orez și susan

Este un scrub perfect pentru întregul corp. Lasă în apă cantități egale de orez și susan peste noapte. A doua zi va avea o consistență perfectă de exfoliant, așa că aplică-l pe corp și lasă-l să acționeze două minute. Clătește apoi cu apă rece.

Acest scrub este potrivit pentru tine deoarece susanul hidratează pielea, în timp ce orezul va exfolia delicat blând.

3. Aplică o mască cu miere

Foți folosi această mască și pentru exfoliere. Curăță pielea și apoi aplică un strat subțire de miere. Lasă mierea să acționeze timp de 15 minute pe piele și apoi maseaz-o timp de două minute.

Clătește cu apă rece și apoi aplică o cremă de noapte. În felul acesta elimini celulele moarte și hidratezi pielea în același timp.

4. Aplică laptele

Probabil știi de acest sfat din legendele despre obiceiurile de înfrumusețare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.