6 lucruri pe care hairstyliștii nu le fac niciodată atunci când vine vorba de părul lor

0

Ți se întâmplă ca de fiecare dată când ajungi la salon și te întâlnești cu hairstyliștii tăi să îi privești cu o doză de invidie pentru părul mereu strălucitor, puternic și care emană sănătate prin fiecare fir? Eu sunt una dintre acele persoane, așa că mereu întâlnirea noastră se transformă într-un curs de îngrijire a părului, în care eu, ca un student curios, încerc să aflu toate secretele pentru a avea podoabă capilară de invidiat. Plec însă decepționată că nu am aflat de vreo poțiune magică sau de un tratament revoluționar care promite să îmi schimbe părul după numai trei utilizări. Este vorba doar de lucruri mici, care nu necesită eforturi supraomenești și nici alocarea unui buget exorbitant.

Am adunat sfaturi de la mai mulți hairstyliștii, specialiști în îngrijirea părului, și iată care sunt cele 6 lucruri pe care nu le fac niciodată când vine vorba de propriul lor păr:

1. Nu uită să se pieptene

În multe dimineți ești mult prea adormită sau prea grăbită și ieși din casă fără să acorzi o atenție prea mare părului tău, strângându-l rapid într-o coadă sau într-un coc. Ei bine, hairstylistii nu oferă circumstanțe atenuante indiferent de ce scuze am încerca să găsim. Aceștia spun că periatul zilnic este extrem de important pentru a evita încurcarea părului, care în timp poate cauza ruperea sau degradarea vârfurilor.

2. Nu sar peste aplicarea unei măști

Toți hairstylistii afirmă că din ritualul de îngrijire a părului nu lipsește absolut niciodată masca. După fiecare șamponare, trebuie aplicată o mască dedicată special nevoilor fiecărui tip de păr. Astfel, părul tău va fi sănătos, își va menține elasticitatea și va căpăta strălucire.

3. Nu folosesc nicio sursă de căldură pe părul umed

„Niciodată nu folosesc aparate care emit căldură…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.