6 lucruri pe care ar trebui sa le faceti in fiecare zi pentru a va stresa mai putin si a va bucura de viata mai mult

0

Este timpul de a stabili noi obiective, de a rezolva mai mult, de a manca mai putin, de a renunta la fumat, de a incepe sa exersati si de aici, o lunga lista de DA si NU prin care speram ca ne vom imbunatati viata in anul care tocmai a venit. Ceea ce cu totii ne dorim cu adevarat este sa ne simtim mai fericiti si mai sanatosi zi de zi.

Sigur, ne-ar placea sa atingem acele obiective mari si sa castigam cat mai multi bani. Pentru a crea beneficii de durata pentru viata noastra, pentru a atrage mai multe oportunitati si relatii, atat personal, cat si profesional, trebuie sa lucram intens la toate aceste lucruri.

Stresul si durerea sunt relative, dar si sunt un fir comun care ne leaga pe toti. Va luati  momente sa va amintiti ca nu suntem singuri, sa va bucurati de niste respiratii bune, sa trageti niste hohote de ras din toata inima, sa faceti dragoste (cu voi sau cu altii) si sa gasiti modalitati gratuite de a absorbi cele mai multe lucruri de a trai si astfel, toate acestea va va ajuta la scaderea sentimentelor nelinistite.

Iata, asadar, cateva lucruri pe care ar trebui sa le faceti in fiecare zi pentru a mentine monstrul de stres departe:

  • Radeti mult
  • Imbratisati-va
  • Faceti sex
  • Calatoriti
  • Meditati
  • Rasfatati-va cu un motiv
Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.