6 filme subapreciate din 2019 pe care trebuie să le vezi

0

Ce face un film să fie „subapreciat’? Poate că primește laudele criticilor, dar nu foarte multă lume ajunge să îl vadă. Sau poate că e plăcut de o parte a publicului, în timp ce alții îl urăsc sau nu înțeleg ce e cu el? Pentru acest articol am adunat 6 filme subapreciate lansate anul acesta în România și care merită atenția ta chiar dacă poate nu le-ai văzut menționate în zeci de articole de pe net sau pe afișe în tot orașul.

Under the Silver Lake

Under the Silver Lake este prin excelență filmul de care ori te îndrăgostești, ori te întrebi siderată ce-a fost asta? În el, Andrew Garfield (da, acel Andrew Garfield pe care îl știi din Spiderman) interpretează un pierde-vară care dezvoltă o fascinație pentru una dintre vecinele lui. Când aceasta dispare în mod misterios, dezvoltă o obsesie încercând să afle ce s-a întâmplat, și ajunge astfel să descopere tot felul de conspirații și locuri misterioase. De la un punct încolo, acțiunea devine de-a dreptul suprarealistă, așa că dacă nu a reușit să te cucerească până atunci, sunt slabe șanse să o facă după. În orice caz, Under the Silver Lake, e o experiență pe care nu o vei uita prea curând.

The Man Who Killed Don Quixote

25 de ani i-au luat lui Terry Gilliam să facă acest film, a cărui producție a fost întârziată de dezastre naturale, finanțatori lacomi și moartea unora dintre actori. Regizorul nu s-a dat bătut în tot acest timp, iar asta îl aseamănă destul de mult cu Don Quijote, personajul titular al cărții cu același nume pe care este bazat filmul. The Man Who Killed Don Quixote e despre idealism și lupta pentru a-ți îndeplini visele și îl are în rolul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.