6 accesorii de purtat acum

0

Cum spuneam și mai devreme, accesoriile sunt cele care de cele mai multe ori fac ca o ținută să iasă în evidență, iar sezonul acesta ai parte de câteva cu adevărat speciale, care cu siguranță te pot scoate din orice încurcătură stilistică și mai ales îți pot updata (aproape) orice look pentru a-l aduce în tendințele de primăvară-vară 2019.

1. Ochelarii de soare sport

Ochelarii de soare în general fac parte din acea categorie de accesorii care influențează un look într-o direcție sau alta. Dar dacă vrei să mizezi pe un model de purtat acum, atunci răspunsul vine sub forma unei perechi de ochelari de soare derivată din modelele ultra sport de cycling.

2. Centura

Fie că alegi să o porți peste o rochie, un sacou sau peste un top mai lung, centura nu îți va defini perfect doar talia, ci va da un aer studiat și elegant ținutei tale. Sfatul ELLE? Cu cât mai lată, cu atât mai bine!

3. Gențile extra mini

Poate nu ți se pare cea mai practică soluție, dar cu siguranță gențile ultra mini fac parte din lista de accesorii de purtat acum! Partea bună este că se găsesc tot felul de variante în care le poți purta, inclusiv în ideea unui layering cu o geantă mai încăpătoare.

4. Cerceii cu perle

Cerceii au revenit de ceva timp în centrul atenției, cei cu perle având un impact extrem de modern, dar și rafinat asupra ținutei tale. Cert este că nu ai cum să dai greș cu un asemenea model în ceea ce privește accesoriile de purtat acum!

5. Sandalele anii ’90

Nu știu dacă deja ai mai prins o dată acest model de sandale, care se rezumă la un toc modest de 8 cm și câteva barete, dar eu una îmi aduc aminte perfect că am purtat ceva asemănător la balul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.