5 trucuri eficiente de beauty

0

Cu siguranță, poate să fie o reală provocare până poți ajunge să afli care sunt acele trucuri care chiar funcționează pentru tipul tău de ten. Chit că utilizezi ingrediente naturale pe care le ai chiar în bucătăria ta sau încerci ingrediente mai puțin normale, ideea este să le folosești în rutina ta de frumusețe doar pe acelea care chiar funcționează.

Uite care sunt cele mai eficiente trucuri de beauty:

1. Peroxid de hidrogen pentru a-ți micșora porii

Poate că ți se va părea neobișnuit, însă trebuie să folosești în rutina ta de frumusețe începând de acum, peroxidul de hidrogen, renumit și sub denumirea de apă oxigenată. Dacă te lupți cu probleme cu porii, cauza lor se leagă de mai mulți factori, cum ar fi stilul de viață sau alimentația. În afara faptului că nu costă mult, apa oxigenată are puterea de a reduce și porii. Un lucru pe care ar trebui să îl respecți este faptul că poate usca foarte tare tenul, așa că ar trebui să îți hidratezi tenul după ce o utilizezi.

2. Plicuri de ceai verde pentru ameliorarea cearcănelor

Cearcănele au devenit una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă femeile. Chiar dacă ai auzit de acest truc de pe internet, în urma sfatului unei prietene sau din acest articol, ideea este că trebuie să îl pui în aplicare cât mai repede. Este demonstrat faptul că ingredientele din ceaiul verde, cum ar fi cafeina, au puterea de a contracta vasele de sânge și de a ameliora aspectul neplăcut al cearcănelor. De asemenea, reduce și inflamarea din jurul ochilor.

3. Dormitul pe perne din mătase

Poate că nu ești foarte încrezătoare în acest truc, însă mătasea are un efect foarte pozitiv asupra pielii tale. Bumbacul este un material ce absoarbe hidratarea de care are nevoie atât pielea cât și părul tău, în vreme ce mătasea îți menține tenul foarte hidratat, dar și previne apariția anumitor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.