5 sfaturi pentru un păr superb de la un expert

0

Toate fetele pe care le cunosc sunt obsedate de părul lor, într-un fel sau altul, și își doresc un păr superb. Se plâng că e prea drept, prea ondulat, că s-a rărit, că au apărut fire albe… Lista problemelor este interminabilă. Însă ce avem toate în comun este faptul că ne dorim suvițe sănătoase, superbe, pline de vitalitate… Ca atunci când plecăm de la salon, proaspăt coafate. L-am întrebat pe Daniel Stanciu, trainer Beauy One la Chic Salon, care sunt lucrurile de care ar trebui să ținem cont atunci când vorbim despre îngrijirea părului, despre colorare și schimbări de look, adică despre tot ce este necesar când ne dorim un păr superb.

Despre îngrijirea părului

„Cred că e important ca părul să fie îngrijit corespunzător și acasă, între programări. Primul șampon este pentru degresare și curățare, eliminarea sebumului și a altor impurități, iar a doua aplicare a șamponului este pentru luciu și hidratare. Tratamentele și măștile pentru păr se aplică numai pe lungime. Singurele tratamente care se aplică pe scalp sunt cele special destinate îngrijirii scalpului, cum ar fi tratamentele pentru mătreață seboreică, descuamări, tratamente anti alopecie/căderea părului, produse ce stimulează circulația sangvină. Șamponul se alege în funcție de rădăcina naturală a părului, iar tratamentul – în funcție de tipul de păr și problema acestuia. Produsele de styling se selectează în funcție de efectul dorit (texturat, ondulat, drept) și de tipul de păr”. E important să știi asta când vrei un păr superb.

Despre coafatul acasă

„De multe ori, ocaziile speciale pot fi neprevăzute: o întâlnire, o petrecere sau un alt eveniment. Deoarece coafatul la salon trebuie programat din timp și de multe ori implică și timp petrecut în trafic sau alte inconveniente, e important…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.