5 sfaturi despre relații care, de fapt, nu sunt în avantajul tău

0

Având în vedere cât de greu este să faci diferența între sfaturile care ți se potrivesc și cele pe care trebuie să le eviți, am realizat pentru tine un top cinci al celor mai nefondate sfaturi, pe care nu trebuie să le respecți întocmai:

1. Toată lumea caută monogamia

Da, multe persoane doresc să își găsească o persoană alături de care să-și petreacă viața. Totuși, asta nu înseamnă că acum este momentul sau că tu ești persoana potrivită cu care vor ajunge în acel punct. Dacă cineva nu își dorește să fie doar partenerul tău, nu înseamnă că acea persoană nu te place cu adevărat. Într-o asemenea situație trebuie doar să înțelegi faptul că persoana de la care tu ai aceste așteptări nu este încă pregătită pentru un astfel de angajament.

Deși monogamia poate fi unul dintre lucrurile pe care le cauți la partenerul tău, nu uita că fiecare dintre noi are opinii și așteptări diferite. Dacă privești relația doar din această perspectivă, îți refuzi șansa de a construi o relație mai puțin convențională, dar frumoasă, care eventual te poate duce în punctul în care îți dorești. Fii sinceră cu ceea ce îți dorești și lasă lucrurile să vină de la sine. Nu forța monogamia de la început.

2. Nu spune prea repede ceea ce simți față de partenerul tău

Sunt atâtea reguli despre momentul ideal pentru a-ți împărtăși sentimentele, majoritatea rezumându-se la faptul că niciodată nu trebuie să fii tu prima care spune te iubesc. Jocuri, jocuri, jocuri…

Dacă îți dorești cu adevărat ca relația ta să fie autentică și reală este cazul să renunți la astfel de jocuri și să îți asumi sentimentele față de partenerul tău. În acest mod…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.