5 motive să aplici pentru un sejur pe insula creativității, deținută de speakerul Fredrik Härén

0

Mediul în care lucrezi contribuie semnificativ la dispoziția ta. Și dacă e bine ales îți poate oferi acea doză de creativitate de care ai nevoie. Contează doar să știi ce ambient ți se potrivește. Pentru a afla, poți începe cu o scurtă călătorie în timp, să vezi când și unde te-ai simțit inspirată. Poate te simți bine când lucrezi în natură, într-o cafenea sau când alegi un loc recunoscut pentru ambientul zen, cum ar fi o insulă a creativității, deținută de celebrul speaker global Fredrik Härén.

Pe 27 februarie ai ocazia de a-l cunoaște în România, la festivalul LEAP (Learn. Explore. Apply. Play). Fredrik Härén va vorbi despre creativitate și despre cât de important este să te cunoști pentru a-ți dezvolta această latură. Este prima ediție a unei conferințe internaționale, organizată de eJobs și Târgul de Cariere. Evenimentul este dedicat specialiștilor în resurse umane, managerilor, antreprenorilor și profesioniștilor.

De unde îți iei doza de inspirație

Fredrik are peste 20 de ani de experiență ca speaker global. A fost premiat ca „Speaker al Anului’ în Suedia (țara sa natală) și a fost inclus în „Top 10 speakeri ai Suediei din toate timpurile’. Puțini știu însă de unde își ia Fredrik doza de inspirație. Șapte luni pe an, el locuiește pe o insulă din Suedia, iar insula apropiată, Ideas Island, de lângă Stockholm, o închiriază gratuit celor dornici să dezvolte proiecte creative. Trebuie doar să-l convingi că proiectul tău merită să fie dezvoltat. Pregătește-te însă pentru o competiție destul de strânsă! Rezultatele sunt anunțate în februarie-martie, în fiecare an.

5 motive să aplici pentru un sejur pe insula creativității:

1. Te deconectezi de la zgomotul orașului și te bucuri de un sejur într-o casă pe malul mării, proiectată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.