5 moduri prin care să îți dai seama că depui prea mult efort în relația cu partenerul

0

Ne dorim ca relația în care suntem să fie una de lungă durată și care să funcționeze, însă de cele mai multe ori realitatea ne demonstrează că oricât de mult am încerca, uneori nu putem fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Nu spunem acum că relația trebuie să fie perfectă. Fiecare relație amoroasă pe care o avem are atât urcușuri, cât și coborâșuri, lucru care ar trebui să spună că suntem într-o permanentă schimbare și că experiențele pe care le avem ne pot influența, uneori într-un mod chiar fundamental.

Important este să comunici cu partenerul tău și să îi spui atunci când simți că relația voastră nu mai are aceeași dinamica ca la început. Pe lângă asta, nici nu ar trebui să te simți vinovată deoarece fiecare dintre noi evoluează diferit și își poate dori alte lucruri la un moment dat în viață.

De asemenea, uneori, avem tendința de a oferi mult prea mult, fie că vorbim de timp, energie sau resurse materiale pentru relația pe care o avem, iar partenerul nu apreciază toate aceste lucruri. În acel caz, ar trebui să te gândești dacă într-adevăr merită să rămâi lângă el sau nu.

Așa că, iată care sunt modurile prin care să îți dai seama că depui prea mult efort în relația ta:

1. Te simți epuizată

Atunci când petrecem timpul cu partenerul nostru, ar trebui să ne simțim fericite și împlinite, însă, în cazul în care nu te simți așa, e posibil ca timpul petrecut cu el mai mult să te epuizeze. Acest lucru se datorează faptului că încerci să găsești mereu soluții prin care să funcționeze relația voastră și să îi faci mereu pe plac. Ar trebui să te gândești dacă el apreciază eforturile pe care le faci sau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.