5 idei de cadouri perfecte pentru ea de pus sub brad anul acesta

0

Se apropie sărbătorile, iar goana după cadouri e tot mai intensă. În timp ce femeile sunt mai inspirate atunci când vine vorba de găsirea cadoului potrivit, în cazul bărbaților lucrurile nu stau mereu așa. Este, totuși, de înțeles, însă tot o să trebuiască să treci prin această etapă.

Așadar, dacă te numeri printre cei nu foarte entuziasmați cu privire la această activitate, însă vrei să-ți surprinzi partenera Crăciunul acesta, ai ajuns unde trebuie. În acest articol îți vom da 5 idei prin care să-i poți face persoanei dragi sărbătorile mai frumoase. Citește în continuare pentru inspirație!

O bijuterie nouă

Sunt puține femeile care nu sunt de-a dreptul înnebunite după bijuterii, indiferent că vorbim de cercei, brățări, inele, chokers sau alte tipuri. Asta pentru că ne fac să ne simțim mai feminine și pot schimba complet o garderobă.

Prin urmare, fii atent la trusa cu bijuterii a iubitei tale, vezi ce-i lipsește și cumpără-i acea bijuterie. Dacă are deja toate accesoriile, observă ce stil îi place. Poate preferă cerceii lungi, inelele cu pietre sau colierele la baza gâtului. Important este să-i alegi, pe cât posibil, bijuteria pe care vrei să o cumperi în stilul celor pe care le are deja.

O trusă de machiaj

Cu siguranță, consideri că iubita ta este la fel de frumoasă și nemachiată. Cu toate astea, chiar dacă nu o facem neapărat pentru a ne înfrumuseța, ritualul unui machiaj este ceva ce oricare femeie adoră. Asta pentru că ne oferă un look diferit.

S-ar putea să fii puțin confuz la acest capitol, deoarece fiecare femeie are produsele ei speciale care se potrivesc propriului tenului. Așadar, nu ar fi o idee bună să alegi produse diferite de cele preferate de ea.

Totuși, nu se va supăra să vadă că a primit drept cadou acele produse pe care le îndrăgește cel mai mult și de care nu se poate lipsi. În plus, va ști că ți-ai dat interesul și ai fost atent la detalii în alegerea cadoului.

Un parfum nou

De obicei, un parfum este o idee de cadou cu care nu prea poți da greș, însă trebuie să știi ce gusturi are iubita ta. Îi plac parfumurile dulci sau preferă, mai degrabă, notele florale?

Dacă parfumurile ei preferate se încadrează în prima categoria, poți alege un parfum versace. În cazul în care este adepta celei de-a doua categorii, un parfum nina ricci, cu siguranță, va fi pe placul ei.

Un tablou personalizat

Orice cadou personalizat aduce bucurie. Așadar, dacă vrei să-i oferi o amintire cu voi doi, poți opta pentru o fotografie înrămată sau un tablou portret, desenat sau pictat de un artist.

Dacă vrei să o impresionezi și mai mult, poți opta pentru un tablou personalizat cu stele pe care să apară data în care v-ați cunoscut. Un astfel de cadou va face diferența fără pic de îndoială!

Un aparat foto instant

Dacă iubita ta este pasionată de fotografie, un aparat foto instant va fi cadoul ideal. Un astfel de aparat este perfect pentru călătorii sau chiar și pentru micile momente petrecute împreună. Vă va permite să surprindeți instantanee cu acele clipe amuzante sau emoționante.

 

Găsirea cadoului potrivit pentru partenera ta nu va mai fi o problemă din moment ce vei avea câteva variante clare în minte. În plus, sigur știi care sunt preferințele ei în materie de bijuterii, parfumuri sau machiaje. Tot ce trebuie să faci este să te decizi care dintre cele trei variante îi va fi de mai mult folos sau o va impresiona mai tare.

 

Dacă, în schimb, vrei ca darul de Crăciun pe care i-l dai să aibă valoare sentimentală, oferă-i un tablou personalizat cu voi doi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.