5 conturi fashion de Instagram pe care să le urmărești cât stai acasă

0

Deja de la ora prânzului aproape că ni se termină bateria la telefon. Și asta pentru că ne luam mai toate informațiile de pe Social Media. În afară de asta însă, cu toții simțim și nevoia unei glume, al unui îndem fashion, a unei rețete, a unei idei de antrenament sportiv sau chiar a unei discuții live pe Stories. Așa că, iată pe cine urmărim noi:

1. Caro Daur @carodaur

A fost protagonista copertei noastre anul trecut în mai, trăiește în Hamburg (asta când nu călătorește pe tot globul) iar în aceste zile te sfătuiesc să o urmărești mai ales pentru exercițiile sportive pe care ți le propune pe canalul ei de youtube. În afară de asta, poți naviga pe contul ei de Instagram pentru a te inspira din ținutele ei minimaliste, dar extrem de fashion.

2. Leandra (Medine) Cohen @leandramcohen

Este creierul din spatele site-ului îndrăzneț cu o viziune actuală despre modă și lifestyle, Manrepeller. Ei bine, Leandra are două fetițe gemene încă mici, este extrem de funny, autentică și naturală iar în această perioadă postează cele mai „normale” fotografii și mesaje de care avem cu toții nevoie de fapt. Nimic nu trebuie să mai fie fals azi!

3. Chiara Ferragni @chiaraferragni

Chiar dacă o ai deja în feed, te sfătuim să o urmărești în aceste zile, este un fenomen, este interesant să fii martora vieții ei și a familiei ei, aflate în carantină la Milano de săptămâni bune. Să nu uităm nici de suma impresionată de bani strânsă de ea pentru a ajuta spitalele din Italia. Pe scurt, nu dispera, toată lumea trece prin asta, dar când ai pe cineva care a experimentat ceva asemănător dinaintea ta, te mai calmează și îți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.