4 minciuni pe care toți le credem, dar care ajung să ne distrugă relația

0

În fiecare an apar noi comedii romantice, noi filme care ne fac să râvnim la dragostea adevărată, la sufletul pereche, însă cât de multe știm despre o relație în adevăratul sens al cuvântului?

Într-o perioadă în care dragostea pare să fie atât de importantă pentru noi toți, atât de importantă încât simțim nevoia să o împărtășim cu toată lumea pe social media, cât de mult credem în minciuni, deși acestea ajung să distrugă chiar și cele mai reușite relații? Visăm oare prea mult la o relație ca-n povești și ignorăm faptul că este posibil ca noțiunea de suflet pereche și completare perfectă nu există, de fapt, și în realitate?

Iată cele mai întâlnite minciuni pe care le credem despre relații:

1. Există o persoană care este perfect compatibilă cu noi

Compatibilitatea este importantă, însă ar trebui să fii conștientă că aceasta nu apare imediat, cum v-ați cunoscut, ci vă dați seama cât de bine vă potriviți pe parcurs, pe măsură ce depășiți mai multe obstacole. Tocmai de aceea, pentru a fi „compatibil” cu cineva este nevoie de perseverență și de o deschidere față de noi provocări.

Contrar opiniei populare, nu există o persoană cu care te vei potrivi la absolut orice. Deși la început entuziasmul și emoțiile te fac să crezi asta, vei descoperi realitatea ulterior și vei avea impresia că partenerul tău perfect, sufletul tău pereche, s-ar putea să fie chiar persoana ideală. Ce poți face în acest caz? Uită de basme și privește lucrurile așa cum sunt: nu există persoana perfectă și contează cât de mult vă înțelegeți chiar și în momentele dificile.

2. Dragostea adevărată nu dispare niciodată

Probabil tot din cauza filmelor romantice, cu finaluri spectaculoase, avem tendința să credem că dragostea nu dispare niciodată, că rămâne la fel de pasională pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.