3 moduri prin care să îți dai seama că ești pregătită pentru o nouă relație

0

Oricât de mult ne-ar plăcea să fim într-o relație, uneori avem nevoie de timp pentru a ne descoperi pe noi, și ulterior să pentru a fi cu o persoană. Relațiile implică angajament, dedicare, încredere, respect, dar și capacitatea de a fi dispuși la compromisuri.

Înainte de a fi într-o relație, trebuie să fii foarte sigură de această alegere. Trebuie să recunoaștem că oricât de mult am vrea să avem parte de afecțiunea unui bărbat, nu o putem avea dacă nu ne simțim bine cu propria persoană sau dacă încă mai avem sentimente pentru fostul iubit. Despărțirile pot fi dureroase și pot lăsa urme adânci în sufletul nostru, însă, chiar și așa, trebuie să treci peste și să vezi această situație dintr-o altă perscpectivă.

Când suntem într-o relație, avem tendința de a ne concentra exclusiv pe relație și partener, reușind prin acest mod să ne neglijăm și să uităm cine suntem noi cu adevărat. Și totuși, ce presupune o relație? O relație presupune să fii aproape de partener, să îl sprijini atunci când are nevoie, să îl asculți când are o problemă și să îi oferi toată afecțiunea ta.

Din păcate, de-a lungul vieții, alegem să intrăm și în relații care nu au viitor. Întrebarea este, de ce facem asta? Răspunsul ar fi destul de simplu. Pentru că în toată goana noastră către fericire, credem că experiențele pe care le avem, fie și ele nefericite, ne vor ajuta să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat. Este adevărat, însă până în punctul în care te implici doar în relații în care simți că nu te poți dezvolta. Important este să conștientizezi că fericirea ta contează cel mai mult și că fiecare experiență pe care o ai contribuie la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.