20 filme horror care nu te vor speria chiar atât de tare și pe care merită să le vizionezi

0

Chiar dacă filmele horror nu sunt pe placul tuturor, există nenumărate persoane cărora le plac la nebunie aceste filme. Iar dacă nu vrei să ai coșmaruri, filmele pe care ți le-am pregătit sunt potrivite pentru tine.

Acest gen de filme nu este chiar atât de mult apreciat, mai cu seamă că unele dintre ele se inspiră din viața reală. Iar dacă te întrebai care sunt cele mai potrivite filme horror pe care ar trebui să le urmărești, dar totodată nici să te sperii atât de tare, iată care sunt opțiunile pe care ți le-am pregătit.

1. Army of Darkness (1992)

Army of Darkness este unul dintre filmele horror care arată cum lumea e amenințată de o armată a întunericului. Cel care vine în această lume și încearcă să o salveze este chiar Ash, care dintr-un angajat într-un supermarket, ajunge să fie urmărit de o putere supranaturală.

2. Beetlejuice (1988)

Barbara și Adam Maitland sunt protagoniștii filmului Beetlejuice. Cei doi mor în urma unui accident de mașină, dar ajung fantome și sunt nevoți să împartă casa cu o altă fantomă extrem de interesantă.

3. Ben (1972)

Filmul Ben arată povestea unui băiat și a animalului său de companie. Dacă lucruri nu par neobișnuite până acum, cei doi prieteni încep să ucidă. O piesă de pe coloana sonoră a filmului a fost inclusă în albumul lui Michael Jackson din 1972.

4. Blade (1998)

Dacă îți plac filmele cu vampiri, află Blade este unul dintre cele pe care nu trebuie să le ratezi. Filmul arată cum un personaj, care este jumătate om și jumătate vampir, își propune să salveze orașul.

5. Buffy The Vampire Slayer (1992)

Chiar dacă vorbim despre filme horror, nu ar trebui să îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.