15 filme perfecte pentru a le vedea singură

0

E momentul perfect pentru o poveste de dragoste emoționantă la care să plângi, să râzi cu poftă ca atunci când nu te vede nimeni sau să cânți la unison cu personajele preferate. E, de asemenea, ocazia perfectă pentru a revedea pentru a nu știu câta oară orice plăcere vinovată, pentru că nu e nimeni care să te judece. Pentru a te bucura cum se cuvine de seara ta de film, ți-am ales 15 filme perfecte pentru a le vedea singură: comedii, filme romantice, musical-uri, chiar și un horror.

Big Fish

Filmul lui Tim Burton e un mix perfect de emoție și de aventură, într-o poveste pe care o urmărești cu sufletul la gură. E tot ce ți-ai putea dori într-o seară liniștită petrecută acasă.

Bridesmaids

S-ar putea să te întrebi dacă nu ar fi poate mai fun să vezi filmul ăsta la cinema împreună cu grupul tău de prietene, dar poți să stai liniștită: singură poți să râzi zgomotos, fără să te gândești că ai putea să-i deranjezi pe cei din jurul tău.

Practical Magic

Sandra Bullock și Nicole Kidman sunt două surori vrăjitoare, blestemate să nu găsească niciodată dragostea adevărată în această comedie romantică savuroasă.

Diabolique

Un alt film cu un duo feminin – de data asta e vorba este despre Isabelle Adjani și Sharon Stone care le interpretează pe soția, respectiv amanta unui bărbat abuziv, pe care plănuiesc să îl omoare.

Grease

Când ești singură, nimeni nu poate să te judece pentru că vei cânta tot timpul filmului. Fă-ți de cap!

Armageddon

Ia câteva șervețele cu tine și pregătește-te să plângi în timp ce Bruce Willis salvează lumea, iar Aerosmith cântă pe coloana sonoră „I don’t want to miss a thing”.

Meet Joe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.