12 căsătorii de la Hollywood făcute în secret

0

Așadar, uite o listă de cupluri care au ales să se căsătorească departe de ochii publicului, tocmai pentru a se putea bucura de momentul special cu adevărat.

1. Blake Lively și Ryan Reynolds

Cei doi actori s-au căsătorit în septembrie 2012, după ce zvonuri legate de relația lor au apărut în 2011. Ei s-au întâlnit la filmările penru Green Lantern, în care formau, de asemenea, un cuplu.

Nu există nicio poză, încă, de la nunta dintre Blake și Ryan, singurele informații disponibile fiind despre rochia Marchesa a lui Lively și orașul în care a avut loc evenimentul.

2. Leighton Meester și Adam Brody

Căsătoria dintre Leighton și Adam a fost confirmată în februarie 2014, după ce relația lor a intrat în atenția publicului în 2013. Logodna a fost anunțată în noiembrie 2013 fără alte detalii.

3. Daniel Craig și Rachel Weisz

Daniel Craig și partenera sa s-au căsătorit în iunie 2011, în secret, iar de atunci relația lor a fost păstrată departe de ochii presei. Rachel a vorbit într-un interviu despre cum crede că este important ca odată cu mariajul, să fie mai mult prețuită viața privată.

4. Margot Robbie și Tom Ackerley

Margot a postat o singură poză de la nunta ei din decembrie 2016, care a avut loc în Australia. Locul exact nu le-a fost dezvăluit decât invitaților, cu puțin timp înainte de eveniment.

5. Mila Kunis și Ashton Kutcher

Căsătoria celor doi a fost făcută publică în iulie 2015, asta după ce în același an Mila s-a ferit să o confirme sau să o nege într-un interviu cu James Corden.

6. Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard

Înainte de a se căsători în februarie 2018, Emily și Sebastian au apărut doar de câteva ori…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.