11 motive pentru care ar trebui să investiți într-un espressor ONE TOUCH pentru birou

0

Mulți oameni își încep ziua cu o cafea proaspătă și savuroasă. Această băutură este una dintre cele mai consumate băuturi în România, ceea ce arată necesitatea ei în viața oamenilor.

Pe cei mai mulți băutori de cafea îi întâlnim în spațiile comerciale, mai exact în birouri. Astfel, foarte mulți patroni aleg să își răsfețe angajații prin achiziționarea unui aparat de cafea performant pentru birou. Dar care este cel mai bun aparat de cafea pentru birou?

Conform statisticilor, cele mai rapide aparate de cafea indicate pentru  mediul business sunt espressoarele ONE TOUCH.

 

De ce să alegeți un aparat de cafea ONE TOUCH?

 

 • Tehnologia ONE TOUCH indică un espressor automat sau semi-automat. Aceste tipuri de espressor moderne și rapide implică un minimum de efort din partea utilizatorului.

 

 • Tehnologia ONE TOUCH presupune o singură atingere de buton și cafeaua preferată este gata în doar câteva secunde.

 

 • Atunci când aceste espressoare vin cu ecran tactil, este un indice al tehnologie de ultimă generație. Acest tip de ecran implică un cost superior pentru implementarea sa, iar brandurile aleg să creeze un aparat complet, profesional și cu o calitate ridicată dacă tot fac această investiție.

 

 • Aparatele de cafea ONE TOUCH dețin sisteme de spumare a laptelui complete – nu doar că spumează laptele la densitatea optimă, dar transferă spuma de lapte direct în ceașca de cafea pentru a crea un cappuccino sau un latte perfect de fiecare data, cu doar o singură atingere.

 

 • Funcționalitatea ecranului cu o singură atingere face ca plasarea comenzii să fie rapidă și ușoară. Este ușor de folosit pentru orice generație.

 

 • Gust și calitate premium. Un aparat de cafea complet automat ONE TOUCH este configurat la setări specifice de temperatură și rezistență, oferind o cafea excelentă în fiecare ceașcă.

 

 • Cafea fiabilă, de calitate, în inima biroului vostru, ceea ce înseamnă pentru angajați că încheiat zilele de așteptare la cozile interminabile de la coffee shop-urile aglomerate de peste drum de birou.

 

 • Un aparat de cafea automat profesional ONE TOUCH poate crea mai multe opțiuni de băuturi și tipuri de cafea. De la ciocolată caldă la latte și cappuccino, există o opțiune pentru fiecare utilizator al espressorului.

 

 • Trei cuvinte: Distribuie volum mare. Aparatele automate sau semi-automate de cafea cu o singură atingere pentru birou sunt capabile să distribuie până la 300 de cafele pe zi! Într-un birou aglomerat, cu clienți mulțumiți și personal care să fie energizat, aveți nevoie de un aparat de cafea automat ONE TOCUH care să țină pasul cu cererea de cafea.

 

 • Aparatele automate sau semi-automate de cafea ONE TOUCH de ultimă generație au un sistem de curățare complet automat, care execută o secvență de curățare a laptelui la fiecare 20 de minute! Bucurați-vă de o cafea curată și cu gust minunat, fără griji!

 

 • Espressoarele automate sau semi-automate de cafea pentru birouri sunt compacte și au un design elegant, modern.

 

În momentul actual veți găsi pe piață numeroase aparate de cafea ONE TOUCH, dar asigurați-vă că vă îndreptați mereu atenția către achiziționarea acelor aparate de cafea care sunt sub sigiliul unui brand de încredere și care vin la un raport calitate – preț echilibrat, precum este espressorul de cafea manual SC509 Barista Latte de la Studio Casa.

Acest espressor de cafea cu tehnologia ONE TOUCH o să vă pregătească în doar câteva secunde un cappuccino spumos și cremos printr-o singură apăsare de buton. Îl găsiți acum doar pe Studiocasa.ro, la cel mai bun preț!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.