11 dintre cele mai emoționante filme pe care trebuie să le vezi

0

De cele mai multe ori, filmele pe care le vedem ne pot schimba radical starea de spirit datorită interpretării excepționale pe care o au actorii sau a poveștii emoționante care ne impresionează. 

Fie că îți dorești să vezi o poveste de dragoste emoționantă sau preferi să fii martora evoluției unui personaj, vei găsi în lista noastră un film care să fie pe placul tău:

1. My Girl

My Girl apărut în anul 1991 a devenit un clasic în ceea ce privește filmele romantice. Acesta aduce în prim-plan viața unei tinere, Vada, care se schimbă radical în momentul în care îl întâlnește pe Thomas J. Sennett. Urmărește o poveste de dragoste atipică, plină de întâmplări amuzante, dar și momente emoționante.

2. Life is Beautiful

Filmul Life is Beautiful prezintă o poveste atipică, care te va impresiona cu siguranță. Guido, un ospătar evreu din Italia, încearcă să trateze întreaga experiență pe care o trăiește în lagărul de concentrare ca pe un joc amuzant pentru a-l proteja pe fiul său de întâmplările tragice din jurul lui. Este imposibil să nu plângi la acest film, mai ales la scena finală.

3. Marley and Me

Un film cu adevărat emoționant mai ales pentru iubitorii de animale este și Marley and Me, care surprinde povestea de viață a unui cuplu. John și Jennifer aleg să aibă un labrador și cu toate că poate fi prea energic pentru ei, își petrec tot timpul cu el, chiar și în vacanțe, devenind un adevărat membru al familiei.

4. Lion

Filmul Lion te va impresiona cu siguranță deoarece acesta este inspirat dintr-o poveste reală de viață. Saroo este un băiat adoptat de către o familie din Australia, iar la vârsta de 25…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.