10 semne care îți arată că ești obosită emoțional

0

Și oricât de mult ne-am dori să râmânem optimiste și să gândim pozitiv, tot ne simțim epuizate și lipsite de energie.

Motivul pentru care se întâmplă asta este că mintea noastră, la fel ca și corpul nostru, are nevoie de timp pentru a se repara (după o perioadă de stres intens sau după o traumă), la fel cum oasele noastre au nevoie de timp ca să se sudeze după ce au fost fracturate.
Dacă ignorăm semnalele pe care ni le transmite, putem ajunge la stări de anxietate cronică, depresie sau alte probleme de sănătate mintală. Iată 10 semne care îți arată că ești obosită emoțional:

1. În timpul zilei, tot ce-ți dorești este să te întinzi în pat și să te odihnești. Îți dorești mai tot timpul să tragi un pui de somn, iar uneori te lupți ca să rămâi trează și să te dai jos din pat. În timpul nopții, însă, somnul vine greu, ești agitată, iar când în sfârșit reușești să adormi, ai coșmaruri care par foarte reale.

2. Simți o senzație difuză de durere, răspândită în tot corpul. Sau ai tensiunea ridicată, amețeli, dureri de stomac, tulburări de vedere, dureri de cap (aparaent fără motiv și fără o explicație medicală).

3. Când ești întrebată ce e în neregulă cu tine, nu știi ce să răspunzi, pentru că nici tu nu poți defini ce simți. Știi că e ceva complex și adânc, dar nu poți înțelege de ce te simți așa și, mai mult de atât, de ce ești așa lipsită de energie.

4. Adeseori te simți fragmentată și dezorientată, pentru că mintea nu ți se sincronizează cu corpul.

5. Toate emoțiile tale sunt mai intense. Te simți emoțională, te trezești plângând la o reclamă sau chiar fără nici un motiv. Simți că inima stă să-ți explodeze de bucurie într-un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.