10 reguli ciudate din Familia Regala Britanică

0

Așa cum deja știți până acum, membrii Familiei Regale urmează reguli vestimentare stricte. Cum altfel s-ar putea distinge de noi restul?! Iată cele mai bizare 10 tradiții și reguli ale Casei Regale Britanice.

10 reguli ciudate din Familia Regala Britanică

Regina Elisabeta a II-a a fost rareori surprinsă în public fără o pălărie asortată ținutei sale. Până în anii 1950, membrele Familiei Regale purtau pălării în public, „afișarea” întregului păr fiind considerată neadecvată. Deși tradiția s-a „evaporat” cu timpul, Regina continuă să respecte tradiția.

Membrii Familiei Regale poartă mereu o ținută neagră în bagaj

Oricât de morbid ar putea părea, membrii Familiei Regale poartă întodeauna în bagaj o ținută neagră. Asta în cazul în care, dintr-o nefericită întâmplare, unul dintre membrii familiei moare. Regula se aplică ori de câte ori un membru al familiei se află într-o altă țară. Astfel, odată revenit în Marea Britanie, membrul va fi adecvat îmbrăcat pentru înmormântare.

Membrii Familiei Regale au un truc pentru a se asigura că n-au parte de vreo gafă vestimentară în public

Rareori s-a întâmplat ca un membru al Familiei Regale să fie „victima” unei gafe vestimentare. În afara unei întregi echipe care le aleg membrilor ținutele, coafurile sau machiajul, aceștia mai au un secret. Couturierul Reginei Elisabeta a II-a, Stewart Parvin, a dezvăluit în urmă cu ceva timp pentru Mail Online că greutăți sunt cusute în rochiile monarhilor pentru a preveni un accident nefericit.

Citește și: Machiaj natural ca al lui Meghan Markle! Cum îl poți obține acasă

Regina întotdeauna poartă culori vii și intense

Ai putea crede, și te-ai înșela, că Regina pur și simplu iubește culorile aprinse. De fapt, monarhii trebuie să poarte culori puternice pentru a fi ușor de recunoscut și distins în mulțime.

Oja colorată este interzisă!

AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.